Jönköping

Investerar 5 MSEK i framtidens flexibla kontorslösningar

Mitt under rådande pandemi-kris och lite drygt 2,5 år efter att GRO36 öppnade upp för de första medlemmar har vi nu tillsammans med fastighetsägare valt att investera i fler flexibla kontorslösningar.

Det har funnits med i planerna tidigt men det är först nu som timingen och behovet visat sig extra tydligt. I den här vändan (etapp 2.1) kompletterar vi med fler mötesrum, dedikerade teamrum för bolag mellan 2-7 personer, stängda arbetszoner för alla med dedikerade platser (egna skrivbord), men även kreativa ytor som arbetsbås och lounger.

 

 

Bara någon vecka efter att corona-krisen bröt ut fick vi in fler förfrågningar av bolag mellan 3-20 personer som tittar efter mer flexibla kontorslösningar med kortare bindningstider och där man inte behöver binda upp kapital på samma sätt som i ett traditionellt hyresavtal som ofta tecknas mellan 3-7 år. Vårt erbjudande sträcker sig istället mellan 1-12 månader, där all möblering och teknik på väggen ingår, dvs. all inclusive.

Framförallt så kan bolagen som sitter här fokusera på sin kärnverksamhet istället för att behöva sköta allt runt omkring.

 

 

Etapp 2.1 med de nya delarna beräknas stå klara för inflyttning i början på Juni 2020, i dagsläget och redan innan byggstart är alla utan 1 teamrum uppbokade. Vi räknar dock med att ganska tätt inpå färdigställande kompletterade med ytterligare ett 10-tal teamrum (2-7 personer), som redan nu kan bokas upp. Parallellt arbetar vi också för att kunna ta in större bolag mellan 8-25 personer från årsskiftet (20/21).

 

Media uppmärksammande våra investeringar:

JP: “Entreprenörerna bakom Gro36 bygger för framtiden” 

Jnytt: ”Kommer kunna hjälpa många”