Boka och hyr fotostudio i Jönköping – Passar både proffsfotografen som hobbyprojektet

Inne på GRO36 finns en komplett och välutrustad fotostudio i Jönköping som dagligen används av medlemmar på GRO36 (coworkingspace) men även av externa bolag och privatpersoner - både professionellt som på hobbynivå. Studion bokas enkelt här, digitalt, där du direkt ser tillgängligheten och väljer själv hur långt tid som behövs för varje tillfälle. Minsta bokningsbara tid i fotostudion är 1 timme.

1500 sek/h för externa bolag/privatpersoner
750 sek/h för members

Priser visas exkl. moms

Studio specs

3 m

Takhöjd

6,5*4 m

Rundfond

6-30 m

Skjutavstånd

2,5 m

Bakgrundsbredd

60 kvm

Studioyta

Boka Fotostudion

Boka
Fotostudio
60 M2 / Green screen, round wall, blixtar
1500 SEK/H

Logga in för att kunna boka

Fotostudio Jönköping

Mer än bara en toppmodern och välutrustad fotostudio - Här finns även kontorsplatser, konferens- och event-ytor i samma lokal

Studion är utrustad med en fondvägg eller rundvägg åt två riktningar, som bygger 7 respektive 4 m i bredd, längsta skjutavstånd är +30 m och ca 5-8 m mot den kortare väggen och hörnet. Det finns även diverse stativ, belysning och bakgrundsrullar tillgängliga. Det är möjligt att ta in objekt som har maxmåtten 2 m (b) * 3,3 m (d) * 2,8 m (h) med en större varuhiss till våningsplan 4. Maxvikt på 4 ton.

Studion används dagligen till allt ifrån produktfotografering och porträttfoto till mer avancerade setups med reklamfilmsinspelning, musikvideoinspelning och liknande. Det finns även en green screen om du behöver byta ut bakgrunden i din produktion. Studiodelen bygger totalt 40 kvm och skärmas av med ett tjockare svart drapperi (scen-kalmuk) som har en ljuddämpande effekt. Ljudupptagning vid videoinspelning inget problem på t.ex. helger beroende på användningsområde. Det har tidigare spelats in digitala föreläsningar i studion.

Här finns också möjlighet att jobba med naturligt dagsljus i studion. Vi har stora fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp vid behov, men även mörkläggningsgardin för dig som vill arbeta med egen ljussättning.

Tillgång till både kök, toaletter och lounge-ytor är en självklarhet men här finns även konferensrum i olika storlekar (bokas också digitalt), eventspace med 300 sittplatser och en hel del annat som kan vara behändigt under en arbetsdag i studion. När du bokar studion bjuder vi både dig och dina kunder/gäster på kaffe och te. Vid behov och önskemål kan vi även lösa catering direkt till fotostudion i Jönköping.

Blixtsnabbt nät

Bokningsbara
konferensrum

Bokningsbar
eventdel

Fritt kaffe/te

Produktionshjälp

Eftersom foto- och filmstudion är belägen i ett större coworkingspace så sitter här flera duktiga och professionella fotografer och filmare som gärna hjälper till och assisterar vid behov, alternativt hjälper till med hela fotograferingen om du önskar anlita en fotograf i Jönköping.

Området runt fotostudion

Studion är belägen på Elmiaområdet i Jönköping, närmare bestämt Huskvarnavägen 82. Busslinje 1 stannar precis intill Kinnarps Arena vilket ligger på andra sidan vägen av GRO36 fotostudio. Det finns även goda restaurang-alternativ i närheten, inte minst i racketcentrum, Kinnarps arena, Bonarelli och Bernards.