GRO36 är inget vanligt kontorshotell i Jönköping utan ett modernt co-working space, eller en hub som vi kallar det.

På GRO36 befinner du dig hela tiden i en dynamisk arbetsmiljö och blir en del av ett nätverk av startups, entreprenörer och kreativa verksamheter inom bland annat utveckling, growth, design och content.

Maximera din produktivitet och nå upp till din fulla potential. Våra utrymmen är speciellt utformade och designade för din prestation och utveckling.

Några perks

Studio

Fri parkering

Fritt kaffe

Access 24/7

Event

Jönköping, Sweden

En mötesplats där vi tillsammans omdefinierar framgång, inte bara i den nedersta raden utan också genom personlig utveckling

Traditionella kontor och kontorshotell står idag inför stora utmaningar. Digitaliseringen har likt vår resa bara börjat, men tillsammans med dig ser vi fram emot att utveckla morgondagens arbetsplats. Den är aktivitetsbaserad, modern och flexibel till skillnad från ett vanligt kontorshotell där du ofta sitter ensam i ett bås eller mindre rum. Behoven ser olika ut men oavsett om du söker en inspirerande mötesplats för affärsmöten, en kontorsplats eller ett eget kontorsrum kan du hitta din plats här.

Konceptet är nytt i Jönköping och Småland, men har inspirerats av amerikanska och internationella motsvarigheter. Här kommer du hitta entreprenörer, digitala startups, byråverksamheter, frilansare och konsulter inom en rad olika områden. I det mötet skapas en dynamik som vi tror kommer leda till tillväxt på flera plan.

Q/A

Kan vem som helst ansöka om kontorsplats?
Open Close

Alla är välkomna att ansöka om en kontorsplats på GRO36, men vi ser helst att du som ansöker gillar att arbeta i en öppen, kreativ och entreprenöriell miljö och att du gärna delar med dig av nätverk och egna erfarenheter. På så sätt kan alla medlemmar ta hjälp av varandra för att utvecklas. Sen spelar det ingen roll om du frilansar, arbetar på distans, driver egen startup eller bara vill nätverka.

Vilka olika modeller och arbetsplatser finns det?
Open Close

I första etappen kan du välja mellan en “hot desk” (flex) eller en “dedicated desk” (fast), mer detaljerat om dessa modeller och arbetsplatser går att läsa här.

Får man ha med barn och hundar?
Open Close

Självklart, vi älskar fyrbenta krabater, men med det följer förstås ansvar och visad respekt gentemot övriga medlemmar.

Hur ser det ut med access och vilka är öppettiderna?
Open Close

Som medlem på GRO36 får du full access till våningen. Detta innebär att du kan jobba när du vill på dygnet och anpassa dagarna på ett sätt som passar dig. Så länge du har access är kontoret öppet dygnet runt, varje dag.

Hur ofta anordnas det event och föreläsningar?
Open Close

Antalet events och föreläsningar varierar, men vår ambition är att något extraordinärt ska hända varje vecka.

Hur fungerar det med paketmottagning, post och kundbesök?
Open Close

Initialt har vi ingen bemannad reception, vilket innebär att paketmottagning, post och kundbesök är upp till respektive medlem.

Ett co-working space är något mer än bara ett traditionellt kontorshotell i Jönköping

Den traditionella arbetsplatsen är idag hårt utmanad av modern teknik och individer med ett allt större behov av flexibilitet. Det innebär att den som söker sig till ett kontorshotell i Jönköping i stället borde rikta ögonen mot ett modernt co-working space. I digitaliseringens era går allting mycket snabbare än tidigare, men du har fortfarande chansen att hoppa på tåget i rätt tid. Tillsammans kan vi skapa morgondagens arbetsplats, som både är flexibel och aktivitetsbaserad. GRO36 är inte en inkubator eller accelerator, utan där hänvisar vi entreprenörer, studenter och företagare i ett väldigt tidigt stadie till de duktiga affärsutvecklarna på Science Park här i Jönköping. De kan med största säkerhet hjälpa dig vidare och utmana idén för att sedan hitta en product market fit.