Toppmoderna konferensrum i Jönköping - Se tillgänglighet direkt och boka mötesrummet

GRO36 erbjuder en toppmodern konferensanläggning och möteslokaler mitt i nästa generations coworkingspace i Jönköping, här finns flera olika konferensrum att hyra med plats från 2-16 personer. Det finns även en större eventlokal med upp till 300 sittplatser att tillgå vid större event eller konferenser i Jönköping.

Alla våra mötesrum är utrustade med toppmodern teknik för att er konferens ska flyta på utan problem, det finns även goda catering-möjligheter om så önskas - där vi kan tillhandahålla både frukost, middag, lunch, frukt och snacks. Att hyra ett konferensrum hos oss i Jönköping är enkelt, du bokar mötet direkt på vår webbplats genom att klicka på önskat konferensrum och får därefter en bekräftelse per mail.

Från 400 sek/h (members -50%) för bokning av konferensrum i Jönköping.

Priser visas exkl. moms

Boka konferensrum direkt

Catering

Scenbygge & teknik

Giveaways

Anpassad branding

Har ni speciella önskemål eller funderingar kring er konferens?
Kontakta oss nedan så återkopplar vi inom ett par timmar.

Konferenslokal i Jönköping

Ny konferensokal med mötesrum precis intill Elmia och Kinnarps Arena i Jönköping - Allt för ett lyckat möte

Konferensrummen är belägna intill Elmia och Kinnarps Arena, på rosenlund. Det är precis längs med E4 vilket innebär att det är enkelt att ta sig hit och väl här erbjuds dessutom gratis parkering för våra gäster. Ett stenkast bort finns anläggningar med tennis, gym, padeltennis, badminton, bowling, bad, hockeyarena och mycket annat. Flera hotell ligger inom ett par hundra meter, både Scandic och Racketcentrum exempelvis.

I samma fastighet delar techbolag, startups, frilansare, konsulter, egenföretagare och distansarbete på kontorsytor, fotostudio, eventytor och tillhörande konferenslokaler. Så under er konferens i Jönköping kan ni även passa på att nätverka med de medlemmar och bolag som finns representerade i anläggningen. Är du till och med intresserad av att hyra en kontorsplats finns mer information om det under medlemskap, medlemmar har rabatterade priser på bokning av mötesrum och konferenslokal.

GRO36 och coworkingkonceptet är skapat och inspirerat av möten mellan människor, det är därför av stor vikt för oss att erbjuda bästa möjliga förutsättningar för ett bra möte i Jönköping.