Abonnera och hyr eventlokal i Jönköping för upp till 300 sittandes gäster – Optimalt för föreläsningar, lanseringar & konferenser

GRO36 Eventspace är en eventlokal ni kan hyra i Jönköping. Lokalen och eventytan är perfekt för föreläsningar, större konferenser, produktlanseringar, hackathons, fester, konserter, workshops – egentligen det mesta du kan tänka dig som kräver en bra eventlokal.

Hela anläggningen, GRO36, ligger placerad intill Elmia och Kinnarps Arena vid rosenlund i Jönköping, vilket innebär att det är enkelt att komma intill och parkera helt gratis.

Pris varierar beroende på omfattning.

Kommande event

Utbildning i Svenska språket med kultur och inkludering i verksamheter   Frukostevent för att få ett smakprov på möjligheterna med språket , kulturen samt verksamheten och hur ni kan få det att fungera ihop. Det finns ett stort värde...

Vilka digitala trender har vi att se fram emot under 2019? Välkommen på en spännande eftermiddag fylld med framtidsspaningar! Ett interaktivt seminarium om värdeskapande, där vi granskar en attraktiv arbetsplats i ett nätverkssamhälle med fokus på ledarskap, HR och...

Event specs

+300

Sittplatser

600 kvm

Eventyta

2,5*3,5 m

Videovägg

Eventlokal i Jönköping

Allt som behövs för ett lyckat event i Jönköping - Anordna eventet själva i vår eventlokal eller ta hjälp med catering, inredning, ljud, ljus och teknik

Eventlokalen ligger i mitten av ett coworking space på ett större våningsplan, där techbolag, startups, entreprenörer, frilansare och konsulter delar på gemensamma kontorsutrymmen, konferensrum, fotostudio och nätverk.

För er som vill hyra eventlokal i Jönköping är GRO36 Eventspace tillgängligt för sällskap och företagsevent mellan 15 och upp till 300 sittandes gäster. Arenatrappan mot videoväggen (9*55”) rymmer i sig 50 personer.

Lokalen är ypperlig för er som har en anknytning till mässor på intilliggande Elmia, antingen före, under eller efter mässor. Det finns även goda branding-möjligheter just mot Elmia och Kinnarps Arena vilket kan ge ert event bra exponering under precis rätt tid.

För att abonnera eventlokalen skickar ni in en intresseanmälan, vi återkopplar vanligtvis inom ett par timmar för att stämma av.

Catering

Scenbygge & teknik

Giveaways

Anpassad branding

Catering, scenbygge & teknik

Vi har goda etablerade samarbeten kring event i Jönköping och kan erbjuda allt ifrån bra catering till större scen-byggnationer med ljud och ljussättning. Eventspacet ligger i nära anslutning till köksdelen på GRO36, vilket öppnar för goda serveringsmöjligheter under ert event.

Branding, giveaways & inredning

Det finns även samarbeten med flera leverantörer av bland annat tryckproduktion vilket innebär att vi kan skräddarsy produkter och inredning helt i linje med ert företag eller eventets namn. Det kan vara tryckta vattenflaskor, energidrycker, giveaways, ballonger och mycket annat.