GRO36

30 members nu inflyttade på GRO36 – Första feedbacken är bearbetad och under hösten väntar en ny dimension av coworking-konceptet

De första månaderna har nu passerat sedan dörrarna till GRO36 smygöppnade och en första skara members och early adopters flyttade in med sina laptops.

Nu står vi i varma semestertider och kan konstatera att 30 members är inflyttade fram tills idag, med ytterligare ett par bolag och entreprenörer som ansluter sig till lokalerna intill Elmia efter semestern.

Bland de första bolagen och medlemmarna finns affärsområden och kompetenser representerade inom webbutveckling, design, spelutveckling, fotografering, filmning, copywriting, marknadsföring, growth hacking, IT-rekrytering, apputveckling, event, affärsutveckling och mycket annat. Det finns många likheter men framför allt synergieffekter mellan dessa människor och bolag, vilket är precis det GRO36 handlar om och alltså det faktiska värdet av att sitta här. Den kreativa miljön och kostnadsbesparingar är bara en bonus.

 

Första takeaways

 
Feedbacken under den här första perioden har varit ovärderlig och det är något som kommer forma konceptet även i fortsättningen. Människor som sitter här är öppna och måna om att dela med sig av idéer och förslag till förbättringar, inte bara runt GRO36 utan kring sina egna och andras bolag.

Den främsta feedbacken och önskemålen omfattar bland annat en ljudstudio, slutna/dedikerade arbetsrum för team mellan 1-6 personer och ännu fler flexibla arbetsytor, med tillgängliga skärmar.

Vår största utmaning har varit hur ljudet studsar i de tomma ytorna på samma våningsplan, där vår ambition är att fylla upp med miljöer och inredning som vår members vill ha, men som nu står öppna tills dess att andra etappen inleds. En tillfällig dämpning vi jobbat med är fler ljudabsorberande material som bordsskärmar, avskiljare och avgränsande väggar som kommer på plats till slutet av sommaren.
 

 

Hösten framåt

 
Största vikt och fokus läggs även framåt vid att fortsätta arbeta mot att skapa Jönköpings roligaste och mest kreativa arbetsmiljö för våra members. Det ska verkligen kännas kul och inspirerande varje gång man kliver in på kontoret, och du ska se hur kunder som är på besök skiner upp när man möter dem i entrén. Först där är vi nöjda och först då kommer GRO36 etablera sig som coworkinghub i Jönköping.

Tillsammans med dig bygger vi framtidens arbetsplats och vi är tacksamma för att du är en del av den resan som än bara börjat.

/Teamet på GRO36