Kontor

En modern och innovativ arbetsmiljö som främjar kreativt arbete

För att du ska kunna fokusera på det som verkligen är viktigt i ditt kreativa arbete krävs en miljö där du kan slappna av, tänka, vara dig själv och få inspiration. Så får någon annan tänka på resten.

Det typiska co-working spacet erbjuder en kreativ arbetsmiljö, så är det även här. Inte bara för att du omger dig med kreativa människor, utan för att lokalerna är utformade och inredda för att främja både kreativitet och kritiskt tänkande. Detta utan att du ska behöva tänka på någonting som har med kontoret att göra. Vissa grundare till co-working spaces ser sig nog nästan mer som gästgivare än som kontorsägare eller “hyresvärdar”. Hos oss spenderar du dagarna i en miljö med stora, öppna ytor och goda möjligheter att springa in i någon att utveckla eller bolla en idé med.

Inredningen är inte bara utförd för att det ska se bra ut, vi menar att den också väcker kreativa känslor. Den modernaste tekniken möter en känsla av vintage och i vissa fall något nästan antikt. Stora fönster släpper in ljus och öppnar för en bättre stämning och vaket tänkande. Du kan sitta i en klassisk loungemiljö bland flera andra medlemmar, där ni kan mötas och hjälpa varandra med det dagliga arbetet. En god idé uppstår ofta ur ett spontant möte eller över en kopp kaffe och därför tycker inte vi att man ska behöva gå ut i köket i sin ensamhet för att hämta en kopp. I stället ser vi till att kaffet finns att tillgå på inspirerande ställen, för allas bästa.

 

Ingen uppgift är den andra lik

Alla arbetsdagar ser olika ut och i ett co-working space får du möjligheten att anpassa din arbetsplats efter hur dagen ser ut och vilka uppgifter som ska göras. Behöver du inspiration finns det mycket att hämta hos de andra medlemmarna. Om du däremot har mycket att stå i och behöver en plats där du kan koncentrera dig så funkar våra mer avskilda ytor bättre för optimalt fokus. Där kan du sitta tyst och bekvämt i en avslappnande miljö. Ljusstyrkan är lägre och underlättar för kritiskt tänkande.

 

Glöm inte vad som är viktigast

Sist men inte minst behöver man ibland en paus för att inte tröttna, så är det alltid. Därför ser vi till att det finns utrymme för nöje och energi-boost också. Ta en paus i arbetet och varva ner med biljard eller höj tempot genom att utmana grannarna i en rundpingisturnering, hjärnan behöver lite omväxling för att locka fram innovationsförmågan.