Varför sker Ransomeware-attacker?

Anmälan krävs
09:00 — 11:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

Välkommen till en frukost i IT-säkerhetens tecken. Vi förklarar varför cyberattacker idag är en verklighet för alla, åtminstone alla som tjänar pengar!

Vi tar er med till den undre världen och förklarar hur “the hacking economy” fungerar; en blomstrande business med komplett värdekedja precis som vilken legitim verksamhet som helst. Talare är Erik Pettersson från Promobility med bakgrund inom försvarsmakten.

Du får se exempel på hur en iPhone hackas och hur man därifrån kan få fullständig kontroll över er IT-miljö. Eventet riktar sig mot små och medelstora företag där vi ser en ökad hotbild.

Varför är ditt företag i riskzonen och vad kan man göra åt det? Vi delar med oss av våra erfarenheter och ger konkreta förslag på vad ni kan göra för att skydda er.

Anmälan sker här. 

Kommande event

Upplev en kreativ förmiddag med finfika, (kort)föreläsning och författarsnack (köp biljett till dig och dina kollegor). Torsdagen den 23 mars är du inbjuden till ett bjussigt event på GRO36 i Jönköping/Huskvarna. Du möter Mattias Åkerberg, som är copywriter och...

När traditionella tankebanor utmanas, allt mer blir mer digitaliserat och nya perspektiv hittas, sätts din roll på sin spets. Elin Westerlund är konsult och driver egna bolaget Elweca AB. Hon är beteendevetare och certifierad coach och hjälper bolag och...