Personlig coachning för stark organisation

Kostnadsfritt event
07:30 — 10:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

När traditionella tankebanor utmanas, allt mer blir mer digitaliserat och nya perspektiv hittas, sätts din roll på sin spets.

Elin Westerlund är konsult och driver egna bolaget Elweca AB. Hon är beteendevetare och certifierad coach och hjälper bolag och även privatpersoner. Hon inriktar sig på ledarskap, coaching och utbildning.

Elin kommer på denna föreläsning att fokusera på: Vad är coaching, när är det effektivt och hur kan du använda metodiken för att coacha dig själv? Hon kommer ge er övningar, tips och teori kring ämnet och kommer att borra i frågor som – hur leder du dig själv? Hur fördelar du dina 24h? Var tankar du energi?

Den 28 mars kommer Elin ge svaren!

Anmäl dig här.

Kommande event

Välkommen till vårt egna tech-fokuserade event där innovation står i fokus! Upptäck den senaste och mest banbrytande tekniken när olika företag presenterar sina produkter och tjänster inom områden som programmering, artificiell intelligens och design. Delta i inspirerande föreläsningar, testa...

Välkommen till “Member Night” – Ett afterwork-koncept som sätter glädje och gemenskap i centrum för våra medlemmar. Varje kväll bjuder på en festlig twist med olika teman. Member Night är inte bara en afterwork; det är en möjlighet för...