E-merge

Kostnadsfritt event
16:30 — 19:30
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

Projektet Tillväxtkraft inom E-handel och Logistik byter namn till E-merge och bjuder nu in till nätverksträff på GRO36 i Jönköping.

 

 

Program


Här får du chansen att lyssna till Moon-Suck Song från Panagora – företaget som bland annat ligger bakom Baby Shops e-handelssatsning.

Medverkar gör även Niklas Larsson från Science Park och Hamid Jafari från Jönköping University som båda pratar om e-handel utifrån olika perspektiv.

Vi avslutar med enklare förtäring.
Varmt välkommen att anmäla dig – snarast!

ANMÄL DIG HÄR!

 

Evenemanget ingår i det e-handelsprojekt som tidigare kallades ”Tillväxtkraft inom E-handel och Logistik”. Projektet har nu fått namnet E-merge och en egen logga.

Projektet är ambitiöst. Det ska pågå i tre år och göra Jönköpings län till svenskt- och möjligen skandinaviskt e-handelscentrum. Länet har flera viktiga förutsättningar på plats redan och en av dessa är att vi redan är ett bety- dande distributionscentrum med närhet till E4, järnväg och flygplats. Projektet handlar om att knyta ihop detta med kunskap om e-handel, nya eller vässade affärslogiker och framförallt aktiva företag.

Det är många som bidrager. Region Jönköpings län är projektägare och JU och Science Park är våra projektpartners. Länets kommuner och näringsliv är sponsorer. Huvudsponsorer är EU:s strukturfonder via Tillväxtverket, Sparbanks- stiftelsen, Almi, Jönköpings kommun, Handelskammaren och Region Jönköpings län.

Och så vill vi naturligtvis att just du ska engagera dig!

Kommande event

Välkomna till MIJ frukostevent med Bauer Media och MIJ på Coworking-huben GRO36 i Jönköping. MIJ:s samarbetspartner/sponsor Bauer Media kommer köra ett samarrangemang med MIJ. Ljud är framtiden, ingen kan stänga av sin hörsel och vi vet att budskapet går...

Lär dig koda i höst! Science Park anordnar tillsammans med lokala företag och skolor en kodkurs riktad specifikt till dig som är tjej. Under kursen får du lära dig de vanligaste teknikerna som används för att bygga webbsidor.  Är...

Welcome to the breakfast seminar “Battery market trends and safety aspects” where you will get the latest trends and prognoses for the battery market, as well as insights on battery safety from a design perspective. You also get an...