Digitaliseringens möjligheter i försäljning

Anmälan krävs
12:00 — 14:00
@ Lantmätargränd 5, SE-553 20 Jönköping

Handelskammaren i Jönköping och GREAT GROUP bjuder in till lunchseminarium 13 Maj.

Idag ställs höga krav på oss som vill göra affärer. Med enkla strategier och metoder kan vi skapa en helt ny arena för effektiv försäljning, och visst finns det många bra lösningar för att underlätta vår vardag. Bara genom att ha koll på vad digitaliseringen erbjuder kommer du långt.

Under seminariet förklaras varför marknad och sälj bör vara de bästa av vänner och varför LinkedIn är en av de viktigaste möjligheterna om du vill effektivisera er säljprocess. Vi diskuterar vad som krävs för att få detta att fungera i praktiken.

Detta är en bra möjlighet för dig som vill ha ut mer av arbetet utan att lägga ner ännu mer tid. Missa inte nutidens och framtidens affärsmöjligheter!

Vi börjar seminariet med en gemensam lunch inklusive kaffe/te där du får möjlighet att mingla och nätverka med övriga deltagare, Jönköpings Handelskammare och GREAT GROUP. Vi fortsätter sedan med föreläsning följt av gruppdiskussion.

Lunchseminariet är ett samarbete mellan Handelskammaren i Jönköping och GREAT GROUP som med sin gedigna kompetens, energi och helhetssyn arbetar efter tesen att försäljning är hjärtat i all kommersiell verksamhet. De levererar tjänster för att lyfta företag och förflyttar sina kunder från ett konstaterat nuläge till ett planlagt önskat läge. GREAT GROUP arbetar efter sex olika block: rekrytering, utbildning, strategi, management, interim och coaching som även leder till kundunika insatser – vilket de kallar Heart of Sales.

 

Biljetter finns här 

OBS detta är inte ett event som anordnas på GRO36 utan på Lantmätargränd 5, SE-553 20 Jönköping

Kommande event

Ser ganska tomt ut bland kommande event för tillfället.