”Det händer inte oss”

Anmälan krävs
08:30 — 11:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

”Det händer inte oss” – Hur bemöter vi aktuella säkerhetshot?

 

Välkommen till ett frukostseminarie med IT-säkerhet i fokus. Vi berättar hur arbetsplatsen har förändrats de senaste åren, vilka risker det har medfört och varför vi måste förändra hur vi tänker angående den ökade hotbilden. Vi berättar varför vi idag behöver mer än bara traditionella Anti-Virus och vad som istället krävs för att du ska kunna sova gott om natten.

En tydlig förändring i hotbilden är att alla bolag är i riskzonen för en cyberattack, kanske framförallt små och medelstora företag.

Vad är minimikraven för säkerhet idag? Vi delar med oss av våra erfarenheter och ger konkreta förslag på vad ni kan göra för att skydda er mot externa hotaktörer.

Vi på Dizparc har tagit fram en tjänst för att bemöta den ökade hotbilden, vi har tagit fasta på skydda, upptäck och agera. Vi kallar vår tjänst för Dizparc Security Operations som är en proaktiv SoC tjänst, anpassad för små- och medelstora bolag. Ni kommer få exempel på hur vi i praktiken arbetar för att förebygga cyberattacker och hur ni kan skydda er från dessa.

Kommande event

Välkommen till vårt egna tech-fokuserade event där innovation står i fokus! Upptäck den senaste och mest banbrytande tekniken när olika företag presenterar sina produkter och tjänster inom områden som programmering, artificiell intelligens och design. Delta i inspirerande föreläsningar, testa...

Välkommen till “Member Night” – Ett afterwork-koncept som sätter glädje och gemenskap i centrum för våra medlemmar. Varje kväll bjuder på en festlig twist med olika teman. Member Night är inte bara en afterwork; det är en möjlighet för...