”Det händer inte oss”

Anmälan krävs
08:30 — 11:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

”Det händer inte oss” – Hur bemöter vi aktuella säkerhetshot?

 

Välkommen till ett frukostseminarie med IT-säkerhet i fokus. Vi berättar hur arbetsplatsen har förändrats de senaste åren, vilka risker det har medfört och varför vi måste förändra hur vi tänker angående den ökade hotbilden. Vi berättar varför vi idag behöver mer än bara traditionella Anti-Virus och vad som istället krävs för att du ska kunna sova gott om natten.

En tydlig förändring i hotbilden är att alla bolag är i riskzonen för en cyberattack, kanske framförallt små och medelstora företag.

Vad är minimikraven för säkerhet idag? Vi delar med oss av våra erfarenheter och ger konkreta förslag på vad ni kan göra för att skydda er mot externa hotaktörer.

Vi på Dizparc har tagit fram en tjänst för att bemöta den ökade hotbilden, vi har tagit fasta på skydda, upptäck och agera. Vi kallar vår tjänst för Dizparc Security Operations som är en proaktiv SoC tjänst, anpassad för små- och medelstora bolag. Ni kommer få exempel på hur vi i praktiken arbetar för att förebygga cyberattacker och hur ni kan skydda er från dessa.

Kommande event

Ser ganska tomt ut bland kommande event för tillfället.