After (Co)Work i Jönköping

Kostnadsfritt event
16:00 — 21:00
@ Science Park Jönköping, Gjuterigatan 9, 55318 Jönköping

Ett event publicerat och anordnat av Science Park i Jönköping:

 

Från och med 7 februari har vi öppen coworking på Science Park i Jönköping. Vid första tillfället förlänger vi dessutom coworking-känslan med en After (Co)Work!

Klockan 16:00 stänger vi våra laptops och fortsätter eftermiddagen med mingel, nätverkande och roliga aktiviteter.

Varför inte skippa lunchmötet och i stället boka in ett business-möte med AW? Under denna kväll ligger fokus på bra och trevliga möten, därför tar vi det lugnt med musiken.

 

After Work-buffé

Vår partner FC Event erbjuder AW-buffé för 150,- (inklusive en dryck).
Studenter betalar 110,- för buffé + en dryck.

 

Intresseanmälan

After (Co)Work i Jönköping är kostnadsfritt och öppet för alla.

Det finns inget krav att du anmäler dig men du får gärna göra en intresseanmälan via formuläret nedan. Det går självklart även bra att titta förbi oanmäld. Vi gillar spontanitet!

 

Läs mer och anmäl på: https://sciencepark.se/kalender/after-cowork-i-jonkoping/

Kommande event

3 oktober välkomnar vi MIJ och Valentin Experience till GRO36 för ett frukost-seminarium kring Customer Experience: Då var det dags att bygga vidare med kunskap om hur vi skapar en enastående kundupplevelse. Ni kommer säkert i håg Niklas Laninges...

Välkomna till MIJ frukostevent med Bauer Media och MIJ på Coworking-huben GRO36 i Jönköping. MIJ:s samarbetspartner/sponsor Bauer Media kommer köra ett samarrangemang med MIJ. Ljud är framtiden, ingen kan stänga av sin hörsel och vi vet att budskapet går...