Varför e-handel? – Nätverksträff med Sportamore och Andpeople

Anmälan krävs
16:30 — 18:30
@ Science Park, Jönköping

Välkommen till en inspirerande nätverksträff med fokus på e-handel!

 

I takt med att köpbeteenden ändras alltmer mot onlinehandel, behöver företag förändra sina varuflöden, sin försäljning och hur de tar betalt. Region Jönköpings län har i samverkan med länets kommuner, Jönköping University, Science Park, Almi, Handelskammaren Jönköpings län och Sparbanksstiftelsen Alfa dragit igång ett treårigt projekt, e-merge, där Jönköpings län ska bli ett ledande kunskaps- och utvecklingscentrum för digitala affärer och logistik.

Den 11 april arrangeras en nätverksträff inom projektet e-merge. Är du intresserad av att expandera, bredda och utveckla ditt nätverk, skapa nya kontakter och samtidigt få kunskap och inspiration från de som lyckats? Då ska du inte missa denna inspirerande nätverksträff med fokus på e-handel!

 

Inspirationsföreläsare

 

Anne-lie Almqvist, CEO på Beyond by Andpeople AB

Andpeople arbetar med digital utveckling med fokus på beteendeförändringar kopplat till teknikutveckling, eftersom det är det allra viktigaste att förstå i sin digitala utveckling. Anne-lie, som är CEO för företaget, kommer under kvällen prata om beteendeförändringarna med ett globalt och affärsmässigt fokus, men också i den egna organisationen. Hon kommer också lyfta hur en blir duktig på att leda på nya sätt och hur en driver innovation ihop med sin dagliga verksamhet.

 

Mikael Flodman, CTO Sportamore

Mikael är CTO på Sportamore sedan företagets start, och är inne på sitt tionde år i e-handelsbranschen. Under de åren har han sett Sportamore gå från en källarverksamhet till en miljardomsättning.

Mikaels föreläsning kommer att handla om e-handel och teknik.

 

När och var?

Torsdagen den 11 april, klockan 16:30 – 18:30. Vi ses på Science Park i Jönköping!

 

Anmälan

Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Anmäl dig via formuläret nedan senast den 8 april.

Vi bjuder på lättare tilltugg – glöm inte att ange eventuella allergier eller behov av specialkost.

 

Text från: https://sciencepark.se/kalender/natverkstraff-e-handel/ 

Kommande event

Ser ganska tomt ut bland kommande event för tillfället.