Sociala medierdagen

Biljett krävs
09:00 — 12:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

Den 23:e oktober kommer vi köra en dag med galen djupdykning i sociala medier! Du får alla verktyg du behöver för att veta hur du ska hantera 2020! The place to be om man jobbar med sociala medier på något sätt.
 

Vad får du med dig? 

  • Lär dig det senaste på Facebook och Instagram för hur du får ditt företag att växa!
  • Hur du ska använda LinkedIn för att nå flera ledare och potentiella B2B kunder!
  • Storytelling i digitala kanaler som trollbinder och får ditt företag att stå ut i “bruset”!
  • Insikt i hur man skapar lojalitet och trovärdighet i en målgrupp som är kräsen och bestämd
 

Har du vad som krävs? 

Alexander, Christoffer och Jonathan är alla specialister inom sina områden och kommer under Somedagen dela med sig av sina kunskaper för att just du ska få tips och verktyg som du kan ta med dig direkt in i din egna marknadsföring.

Program

08.00 Minglet öppnar

Kaffe och te ingår

09.00 Alexander Morad

Utsågs till en av de topp 100 mest populära föreläsarna i Sverige enligt Eventeffect. Berättar en inspirerande resa om hur man lyckas  på sociala medier och kundresan med insikter från en egen personlig resa i kombination med insikter som VD för sociala medierbyrån Bright Mind Agency

10.00 Christoffer Bertilsson

En av nordens främsta när det kommer till LinkedIn berättar om hur du bygger ditt personliga varumärke, social selling och hur du på det mest effektiva sätt når ut till ledare och potentiella B2B-kunder.

11.00 Jonathan Ljungqvist

Retorikexpert med SM-guld i tal kommer dyka djupt in Storytelling-världen med konkreta exempel på hur det kan lyfta närvaron över sociala medier till nivåer man aldrig nått innan. Jobbar för världsgiganten David JP Phillips och coachat proffstalare som Alexander Pärleros, Aron Anderson och Hanna Wiljebrand.

12.00 Lunch

Lunch ingår

13.00 – Workshops

Ingår inte i biljettpriset, önskar man delta får man köpa en av tre möjliga workshopbiljetter, läs mer KLICKA HÄR

Kommande event

Föreläsare Henrik Löwenadler har över 20 års erfarenhet inom IT. Han driver idag bolaget HL Design i Växjö där han ansvarar för SaaS-plattformen WM3. Lär dig mer om hur AI kan underlätta arbetet inom marknadsföring och försäljning.