SEO är viktigare än någonsin

Kostnadsfritt event
07:30 — 09:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

Frukostseminarium om SEO (Sökmotoroptimering).

 

Vi inleder med lite frukost och mingel innan vi under en frukost-timme fokuserar på möjligheterna och utmaningarna med att generera kostnadseffektiv trafik från Google. Ämnet för dagen är – SEO är viktigare än någonsin och vi kommer gå igenom ifall Google är din viktigaste besökare? Under föreläsningstimmen kommer vi fokusera på trender, möjligheter och konkreta tips för att ni ska lokalisera möjligheterna för ert företag utifrån ett SEO-perspektiv. Föreläsare under frukosten kommer vara Pontus Karlsson från Pineberry som är en populär föreläsare med erfarenhet från t.ex. Webbdagarna och Emeet.

 


  Pontus Karlsson

Pontus är utbildad inom grafisk design och webbutveckling vid högskolan i Jönköping. Sedan januari 2013 har Pontus vigt sitt arbetsliv åt sökmotormarknadsföring på Pineberry. Pontus är idag CPO på Pineberry och jobbar med både SEO & SEM. Extra förtjust är Pontus i affiliatemarknadsföring, sökord med hög konkurrens och Linköpings stolthet LHC. Förutom att vara en populär föreläsare och kursledare är Pontus även en återkommande skribent på Sökmotorkonsult.se och kan ofta höras i Sökpodden.

 

Anmäl dig här.

Efter du skickat in din anmälan får du ett mail från oss om att din bokning gått igenom och har du frågor om din anmälan eller om frukosten är du välkommen att höra av dig till oss på mail: seminarie@pineberry.com. Vi ses!

Kommande event

Ser ganska tomt ut bland kommande event för tillfället.