Robotrådgivning – nya sättet att spara och investera?

Anmälan krävs
07:30 — 08:30
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

Lysas Henrik Littecke (CTO) kommer till GRO36 och föreläser över en frukost tisdagen 26/3 mellan 07.30-08.30. Presentationen kommer innehålla en överblick kring de nya begreppen inom sparande och investeringar som börjat dyka upp; robotrådgivning, robotsparande, robotfonder, automatiska investeringar och många fler.

Henrik kommer även att ge en överblick kring vad Lysa tycker är ett modernt sparande och avsluta med hur de tror att sparande och investeringar kommer att se ut i framtiden.

/ Vad är en robotrågivare?

/ Vilket problem löser de och vad gör Lysa för att erbjuda alla det nya sättet att investera på?

/ Fintech i framtiden?

 

Lysa har fått stor nationell spridning senaste tiden och lockat investerare som Anders Borg, Christer Gardell, Niclas Storåkers, Karl-Johan Persson m.fl.

 

“Nicklas Storåkers utmanar branschen med ny robotrådgivare”

https://digital.di.se/artikel/nicklas-storakers-utmanar-branschen-med-ny-robotradgivare

 

“Sveriges tidigare finansminister Anders Borg och finansmannen Christer Gardell är några av investerarna när företaget bakom den svenska fondroboten Lysa tar in 40 miljoner kronor i nytt riskkapital.”

https://www.affarsvarlden.se/bors-ekonominyheter/gardell-och-borg-investerar-i-lysa-6927577

 

“H&M-chefen Karl-Johan Persson i tysthet storägare i Anders Borgs bank-utmanare Lysa”

https://www.breakit.se/artikel/15167/h-m-chefen-karl-johan-persson-i-tysthet-storagare-i-anders-borgs-bank-utmanare-lysa

 

 

Anmälan sker genom att attenda evenemanget här: https://www.facebook.com/events/373865330118249/ (har du inte facebook så mailar du namn till hello@gro36.se)

Välkommen!

Kommande event

3 oktober välkomnar vi MIJ och Valentin Experience till GRO36 för ett frukost-seminarium kring Customer Experience: Då var det dags att bygga vidare med kunskap om hur vi skapar en enastående kundupplevelse. Ni kommer säkert i håg Niklas Laninges...

Välkomna till MIJ frukostevent med Bauer Media och MIJ på Coworking-huben GRO36 i Jönköping. MIJ:s samarbetspartner/sponsor Bauer Media kommer köra ett samarrangemang med MIJ. Ljud är framtiden, ingen kan stänga av sin hörsel och vi vet att budskapet går...