Kultur & inkludering i verksamhet

Kostnadsfritt event
08:00 — 10:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

Utbildning i Svenska språket med kultur och inkludering i verksamheter

 

Frukostevent för att få ett smakprov på möjligheterna med språket , kulturen samt verksamheten och hur ni kan få det att fungera ihop.

Det finns ett stort värde i att få rätt möjligheter och verktyg att lära sig språk i vuxen ålder. Vi ger förutsättningarna att lyckas med passionerade utbildare som hjälper dig både som människa och i din yrkesroll.

Genom våra klasser och vår digitala plattform online tillhandahåller vi praktiska läromedel som skräddarsys för individuella behov av kursdeltagarna och övergripande behov i Ert företag.

Samtidigt arbetar vi med alla medarbetare för att skapa teamkänsla och en arbetsmiljö där alla medarbetare respekterar och inkluderar varandra.

 

Mer information och för anmälan gå till denna länk

Kommande event

3 oktober välkomnar vi MIJ och Valentin Experience till GRO36 för ett frukost-seminarium kring Customer Experience: Då var det dags att bygga vidare med kunskap om hur vi skapar en enastående kundupplevelse. Ni kommer säkert i håg Niklas Laninges...

Välkomna till MIJ frukostevent med Bauer Media och MIJ på Coworking-huben GRO36 i Jönköping. MIJ:s samarbetspartner/sponsor Bauer Media kommer köra ett samarrangemang med MIJ. Ljud är framtiden, ingen kan stänga av sin hörsel och vi vet att budskapet går...