Inspirationsfrukost med Trustcruit och Qnister

Anmälan krävs
07:15 — 09:00
@ Science Park, Jönköping

Frukost, inspirerande företag och härliga människor – bästa starten på dagen!

Fredagen den 3 maj är det dags för inspirationsfrukost på Science Park i Jönköping. Kicka i gång dagen genom att mingla med andra morgonpigga och lyssna till inspirerande talare.

Under morgonen berättar två av de entreprenörer som deltagit i Science Parks inkubatorprogram om sina erfarenheter som företagare. Du får höra om deras entreprenörsresor samt om hur de har hanterat motgångar på vägen. De delar också med sig av sina bästa tips till dig som vill starta, eller precis har startat företag och är redo att ta nästa steg.

Talare:
– Annie Grönblad, grundare, försäljnings- och marknadschef, Trustcruit
– Camilla Danielsson, VD Qnister

För vem?
Frukosten är ett perfekt tillfälle för dig som funderar på att starta, eller nyligen har startat, eget företag att nätverka med likasinnade inom entreprenörskap, skapande och startup-världen. Den passar också bra för dig som vill inspireras av andra entreprenörers resa eller som vill veta mer om vad Science Park kan erbjuda och hur inkubatorprogrammet fungerar.

När och var?
Fredagen den 3 maj 2019, klockan 07:15 – 09:00. Frukosten står uppdukad från och med 07:15, föreläsningarna startar 07:30.

Vi ses i restaurang Sajens Mat och Möten på Science Park i Jönköping!

Anmälan:
Eventet är kostnadsfritt men anmälan krävs. Anmäl dig här senast den 29/4: https://sciencepark.se/kalender/inspirationsfrukost-jonkoping-maj/

OBS. Eventet har begränsat antal platser och anmälan kan stängas tidigare om platserna tar slut.

 

Detta är inte ett event som hålls på GRO36 utan på Science Park i Jönköping, anmälan sker således på ovan länk.

Kommande event

Ser ganska tomt ut bland kommande event för tillfället.