Digitalt 2019

Anmälan krävs
15:00 — 16:45
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

Vad händer digitalt 2019?

 

Välkommen på en spännande eftermiddag fylld med framtidsspaningar! Den 31 januari bjuder vi in till ett interaktivt seminarium om värdeskapande på Gro36, där vi granskar en attraktiv arbetsplats i ett nätverkssamhälle med fokus på ledarskap, HR och marknad.

Hur digitalt mogna är ni? Kom dit och känn efter om ni är redo för 2019.

 

Varmt välkomna att spana tillsammans med oss på Gro36 den 31 januari.
Så här ser schemat ut:

Kl 15.00 – Introduktion
Kl 15.15 – Beyond by Andpeople
Kl 15.45 – Winningtemp
Kl 16.15 – Adgrabber
Kl 16.45 – Avslutning

Vi kommer bjuda på lättare mat och dryck.
Glöm inte att ta med dig din nyfikenhet och ett glatt humör!
Vi ses

Anmälan sker här

 

Speakers

 

Anne-lie Almqvist

VD

 

Beyond by Andpeople

Vi är en partner för verksamheter att skapa möjligheter baserade på beteendeförändringar från digitalisering och teknikutveckling. Framtiden designas i en komplex omvärld av engagerade och innovativa team som leds av visioner. Framgången ligger i att klara att överbrygga det digitala kompetensgapet med trygga ledare och medarbetare.

www.andpeople.se 

 

Jacob Österberg

Head of business development

 

Winningtemp

Vår app tar tempen på dina medarbetare i företaget dagligen – hur mår organisationen EGENTLIGEN? I appen kan ni se välmående i realtid samt utveckling där ledare får tips med forskningsfakta. Inom kort kommer även proaktiva rekommendationer i appen med fokus på riskområden för att kunna undvika sjukdom och uppsägningar. Framtiden är medarbetare som trivs!

 

Sarah Sinclair & Robin Kochauf

VD & Utvecklingschef

 

Adgrabber

Vi är framtidens sätt att köpa media och marknadschefens bästa vän, med full kontroll över pågående och kommande kampanjer. En samlingspunkt för all din marknadsföring.

Kommande event

3 oktober välkomnar vi MIJ och Valentin Experience till GRO36 för ett frukost-seminarium kring Customer Experience: Då var det dags att bygga vidare med kunskap om hur vi skapar en enastående kundupplevelse. Ni kommer säkert i håg Niklas Laninges...

Välkomna till MIJ frukostevent med Bauer Media och MIJ på Coworking-huben GRO36 i Jönköping. MIJ:s samarbetspartner/sponsor Bauer Media kommer köra ett samarrangemang med MIJ. Ljud är framtiden, ingen kan stänga av sin hörsel och vi vet att budskapet går...