Digitaliseringens utmaningar

Anmälan krävs
11:30 — 13:30
@ GRO36 / Huskvarnavägen 84, 554 66 Jönköping, Sweden

Hur driver vi förändring idag? Hur analyserar vi vad som händer i omvärlden? Vilka arbetar med digital utveckling hos oss och hur skaffar vi oss tid att göra det?

Digitalisering handlar om människor. Oavsett vilken ny teknologi man väljer att gå in i så är ledarskap och en innovationskultur med ett värdegrundsdrivet förhållningssätt nyckeln.

Är det fem dagar man ska frigöra i sin kalender under hösten så är det dessa för omvärld och konkurrenter väntar inte på någon i sin utveckling.

Se till att ni är med på tåget när Beyond by Andpeople AB utbildar Företagarnas medlemsföretag med fokus på människor i en uppkopplad omvärld, affärsmodeller i ett nätverkssamhälle och framtidens ledarskap och medarbetarskap i kombination med exponentiell teknikutveckling globalt.

Kontakta Beyond by Andpeople AB eller Företagarna i Jönköping vid frågor – ett saknat medlemskap i dagsläget är inte heller ett problem.

Anmälan sker på: https://www.foretagarna.se/event/jonkopings-lan/2018/september/introduktionsutbildning-digitalisering/

Kommande event

Sommarfest på Science Park   Den 28 maj vill vi gärna fira in sommaren med dig under en trevlig grillkväll. Vi bjuder på inspiration och kunskap, burgare och dryck. Kvällens tema är digitalisering och innovation. Key note speaker är Ashkan Fardost, digitaliseringsexpert...