Digitaliseringens utmaningar

Anmälan krävs
11:30 — 13:30
@ GRO36 / Huskvarnavägen 84, 554 66 Jönköping, Sweden

Hur driver vi förändring idag? Hur analyserar vi vad som händer i omvärlden? Vilka arbetar med digital utveckling hos oss och hur skaffar vi oss tid att göra det?

Digitalisering handlar om människor. Oavsett vilken ny teknologi man väljer att gå in i så är ledarskap och en innovationskultur med ett värdegrundsdrivet förhållningssätt nyckeln.

Är det fem dagar man ska frigöra i sin kalender under hösten så är det dessa för omvärld och konkurrenter väntar inte på någon i sin utveckling.

Se till att ni är med på tåget när Beyond by Andpeople AB utbildar Företagarnas medlemsföretag med fokus på människor i en uppkopplad omvärld, affärsmodeller i ett nätverkssamhälle och framtidens ledarskap och medarbetarskap i kombination med exponentiell teknikutveckling globalt.

Kontakta Beyond by Andpeople AB eller Företagarna i Jönköping vid frågor – ett saknat medlemskap i dagsläget är inte heller ett problem.

Anmälan sker på: https://www.foretagarna.se/event/jonkopings-lan/2018/september/introduktionsutbildning-digitalisering/

Kommande event

Från idé till design, en crash course i Sketch   Sketch (www.sketchapp.com) är ett av de populäraste verktygen för att designa digitala gränssnitt. Olle Brickarp, UI-Designer på NY Collective, berättar och visar varför. Vi ses över en frukost på...

Ditt bästa verktyg i jakten på talanger   Att behålla bra medarbetare är inte helt lätt och konkurrensen om talangerna är hård. Allt fler väljer arbetsgivare som är tydliga med sina värderingar, som tar ställning i viktiga samhällsfrågor och...