Thank God It’s Monday – Andreas Jonsson LIVE

Anmälan krävs
07:30 — 09:00
@ GRO36 / Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping, Sweden

SEB bjuder på frukost & inspiration

 

Fredagen den 7 februari bjuder banken SEB i Jönköping in till frukostföreläsning med Andreas Jonsson. Andreas Jonsson är en av Sveriges främsta föreläsare inom frågor som rör social hållbarhet, attitydförändring och arbetsglädje.

Andreas arbetar med personliga erfarenheter och hög igenkänningsfaktor i kombination med humor för att alla i publiken ska kunna ta till sig budskapet.Över 150.000 personer har redan sett Andreas föreläsningar live.

Andreas främsta verktyg är hans sätt att förmedla sin föreläsning – ingen ska lämnas oberörd och alla ska förstå sitt eget ansvar i resan mot arbetsglädje. Du kan läsa mer om Andreas Jonsson här.

07:30 Frukost & mingel
08:00 Föreläsning med Andreas Jonsson

 

SEB bjuder på biljetten, men det är begränsat antal platser så först till kvarn. Klicka hem din biljett idag!

Anmälan sker här 

 

SEB kommer att finnas på plats på GRO36 fram till lunch med representanter på plats inom segmenten Företag, Privat, Pension & försäkring samt Private Banking. Begränsat antal platser så först till kvarn. Klicka hem din biljett idag!

Kommande event

Upplev en kreativ förmiddag med finfika, (kort)föreläsning och författarsnack (köp biljett till dig och dina kollegor). Torsdagen den 23 mars är du inbjuden till ett bjussigt event på GRO36 i Jönköping/Huskvarna. Du möter Mattias Åkerberg, som är copywriter och...

När traditionella tankebanor utmanas, allt mer blir mer digitaliserat och nya perspektiv hittas, sätts din roll på sin spets. Elin Westerlund är konsult och driver egna bolaget Elweca AB. Hon är beteendevetare och certifierad coach och hjälper bolag och...